Nieuws

15 mei 2017 – KLAAR VOOR DE ZOMER!

Zoals elk jaar, wordt het in onze werkplaats en bij onze buitendienst met het stijgen van de temperaturen drukker. Wij zijn er klaar voor!! Hoewel we dit jaar met een kouder voorjaar te maken hebben gehad, merken we bij onze klanten dat de zomer er weer aan komt. Het onderhoud van transportkoelingen is weer in volle gang. Hiermee kunnen we onze klanten bij staan, om bij zomerse temperaturen hun dagverse producten op de juiste temperatuur af te leveren bij hun klanten.


17 mei 2017
GRATIS UITLEENAUTO’S

Speciaal voor onze klanten die hun (koel)wagen komen brengen voor onderhoud en/of reparatie heeft A.C.C. Industrie twee uitleen auto’s in gebruik genomen. Twee grappige VW Up’s staan voor u klaar, zodat u met één persoon uw auto kunt brengen en halen, waardoor we het ongemak voor u tot een minimum kunnen beperken. Deze VW Up’s zijn door Brouwer Sign te Mijdrecht voorzien van een flitsende frisse uitstraling waarmee we onze nieuwe huisstijl ook op onze bedrijfsauto’s doorvoeren. Op termijn zullen alle auto’s en andere reclameuitingen op dezelfde wijze doorgevoerd worden.

18 mei 2017
AIRCO OPBOUW OP MINIGRAVERS

De afgelopen maanden hebben we meerdere minigravers van verschillende merken naast een filter overdruk systeem, ook voorzien van een complete airconditioning.
Hiermee worden onze klanten die deze machines voor o.a. saneringswerk-zaamheden volledig ontzorgt. Doordat er vaak voor dergelijke kleine machines standaard geen airconditioning te leveren is, kunnen deze niet ingezet worden voor verwerking in vervuilende omstandigheden. Door deze combinatie van airco en filter overdruk systeem ook bij de hele kleine machines toe te passen, kan ook de machinist van deze “mini’s” veilig hun werk doen, zonder gezondheidsrisico’s te lopen.

23 mei 2017
NIEUW MODEL BM-AIR FILTER OVERDRUK SYSTEEM

Al weer enige tijd geleden heeft BM-Air onder de naam BM-Air MAO2 een nieuw type filter overdruk systeem op de markt gebracht. Dit nieuwe type filter overdruk systeem kenmerkt zich door een compacte buitenmaat te combineren met een heel goede drukregeling in de cabine. Hiermee wordt het comfort voor de machinist nog beter bij het werken in de vervuilende omstandigheden, doordat de luchtverplaatsing minimaal is, wat door de machinisten als zeer prettig wordt ervaren. A.C.C. Industrie heeft in de afgelopen maanden meerdere van deze installaties geleverd en gemonteerd bij haar klanten.


12 december 2016 – 2016, EEN PRIMA JAAR!

In het bijna voorbije jaar 2016 zijn bij A.C.C. Industrie veel zaken de revue gepasseerd. Zo waren wij in de 1e periode nog druk doende om onze werkplaats opnieuw in te richten, direct gevolgd door een geweldige uitdaging om deze, na het samenvoegen van onze bedrijven, succesvol in de markt te zetten. We kunnen u met trots melden dat dat prima gelukt is. Naast onze bestaande trouwe relaties, die ons als vanouds wisten te vinden voor onze diensten en producten, hebben we ook veel nieuwe gezichten mogen begroeten.
Veel klanten van onze voormalige vestigingen Utrecht en Den Haag hebben onze bekende “service op maat” ook in Oudewater mogen ervaren. Of het nu ging om airco, transport-koeling, radiateuren, kachels of wat dan ook, we hebben vanaf dag één onze werkplaats elke dag heel goed gevuld gehad.
U als gewaardeerde kant: Dank daarvoor !!!

Uiteraard zijn we ook elke dag bezig om onze dienstverlening verder te optimaliseren, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Een heel aantal plannen zijn er reeds (niet alles kan altijd gelijk uitgevoerd worden), maar een klein tipje van de sluier kunnen we al wel oplichten: we zullen begin 2017 ons vervangend vervoer verder uitbreiden, waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn. Kortom, u staat, als gewaardeerde klant bij A.C.C. Industrie absoluut op nummer 1, en willen dit ook in 2017 zo houden!!!

We wensen u en de uwen al vast goede feestdagen en een voorspoedig en gezond 2017, waarin we u weer graag van dienst zijn.


12 december 2016 – RICHTLIJNEN GDP FARMA TRANSPORT

In 2013 heeft de EU een richtlijn voor GDP (Good Distribution Practices) van medicijnen voor consumentengebruik afgegeven. Deze richtlijn is inmiddels wettelijk verplicht. De temperatuur in de te koelen (laad)ruimte moet, als de deuren van de koelopbouw maximaal 6 keer per uur worden geopend, tussen de vastgestelde onder- en bovenwaarde blijven. Afhankelijk van de te vervoeren farmaceutische producten (vaccins, medicijnen, etc.) is het temperatuurbereik vastgesteld. De temperatuur in de koelruimte dient continu geregistreerd te worden. Nu biedt A.C.C. Industrie hier een prima passende oplossing voor. Neem contact met ons op en informeer naar de vele mogelijkheden.


Iets waar wij zelf, als absolute kunstbarbaar, nooit over nagedacht hadden, heeft ons dit jaar toch heel wat werk opgeleverd. Via onze site www.accindustrie.nl werd er in het voorjaar informatie opgevraagd m.b.t. het geconditioneerd vervoer van kunst.

12 december 2016 – GEDONDITIONEERD VERVOER VAN KUNST

Na ons eerst zelf geïnformeerd te hebben over de gewenste temperatuur (gecontroleerde temperatuur in te stellen met maximale schommelingen van 3 ̊C  bijvoorbeeld 18-21 ̊C) ongeacht de buitentemperatuur, temperatuurbereik 15-25 ̊C en de bijpassende mogelijkheden, hebben we inmiddels een aantal bestelwagens uitgerust met een Waeco Frigosoft koelinstallatie, uitgebreid met een verwarmings-radiateur, welke op de originele waterslangen van de motor aangesloten zijn. Hiermee kan met betreffende installatie, in samenspel met een perfecte elektronische schakeling, een goed geïsoleerde laadruimte en (indien gewenst een standkachel), voor een volledig temperatuur gecontroleerd kunstvervoer zorgen.

Een uitbreiding met nachtkoeling (dan is ook een standkachel noodzakelijk) zorgt er voor, dat deze installatie ook gebruikt kan worden bij stilstaande motor, door gebruik te maken van een 220/380 volt aansluiting.  


23 maart 2016 – NIEUWE PLC CONTROLLER VAN FRESHFILTER
Onlangs heeft Freshfilter haar vertrouwde PLC 2000 cabine controller, welke jarenlang bij de verschillende FF filter overdruk systemen is toegepast, vervangen door de digitale 3000/3001 serie.
Deze cabinecontroller is geheel digitaal, werkt sneller en heeft een moderner uiterlijk, waardoor deze naadloos aansluit met de huidige cabine uitrusting. De werking is gebruiksvriendelijker geworden, de welbekende kwaliteit is gebleven en de prijs is onveranderd. Met deze nieuwe PLC cabine controller, al dan niet uitgerust met een PPM sensor, kunnen de FF filter overdruk systemen nog fraaier ingebouwd worden op uw materieel. Geïnteresseerd in filter overdruk systemen? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer over de mogelijkheden!

A.C.C. INDUSTRIE
waar techniek net een stapje
verder gaat!!!


20 maart 2016 – AIRCO REPARATIE EN CONTROLE
Langzaam maar zeker nemen we weer afscheid van de, overigens zachte, winter en komt het voorjaar weer in zicht. Voor ons tijd om voor u de machineairco’s te controleren en onderhouden.  Een must voor een fitte en geconcentreerde machinist, die mede hierdoor tot betere resultaten in staat zal zijn. Zoals al wel bekend zal zijn, zijn onze monteurs dagelijks op weg om bij onze klanten ter plaatse o.a. dit airco onderhoud uit te voeren. Hierdoor is het voor u mogelijk om zonder langdurige stilstand een optimaal werkende airco tot u beschikking te hebben op uw machines, met name in de warme zomermaanden comfortabel, bedrijfszeker en kostenbesparend.  Interesse in onze service? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer u over de mogelijkheden!


23 maart 2016 – TEMPERATUUR GECONTROLEERD (KLEIN) TRANSPORT
Onlangs heeft A.C.C. Industrie b.v. voor één van haar relaties een Peugeot Boxer uitgerust voor temperatuur gecontroleerd transport. Deze auto gaat ingezet worden voor internationaal (klein) transport waar een volledig temperatuur gecontroleerde laadbak noodzakelijk is, ongeacht de weersomstandigheden en bijbehorende temperatuur. Middels één bedieningsmoduul wordt door de originele airco en kachel met elkaar te schakelen een laadbak unit aangestuurd, waarmee temperaturen van +2 tot +30 ͦC gecontroleerd bereikt kunnen worden. Heel veel mogelijkheden worden hiermee mogelijk gemaakt, o.a. het gecontroleerd vervoer van medicijnen en voedingswaren. Dit systeem is ook toe te passen op het luxere personenvervoer in mini- en midi busjes. Interesse in temperatuur gecontroleerd transport of ander toepassingen? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer u over de mogelijkheden!


1 december 2015 – VERHUIZING
Per 1 december 2015 heeft ACC Industrie b.v. te Oudewater haar bestaande activiteiten flink uitgebreid.  Door de verhuizing vanuit de vestigingen in Den Haag en Utrecht zijn de levering, montage, onderhoud en reparatie van transportkoeling in de bestelwagens en kleine vrachtwagens, aan het leveringspakket in Oudewater toegevoegd.

Zo is ook het leveren, reviseren en repareren van radiateuren, oliekoelers, turbokoelers en condensors, zowel in koper/messing als lichtmetalen uitvoeringen, nu in Oudewater gehuisvestNatuurlijk blijven we onze andere activiteiten m.b.t. filter overdruk systemen en airconditioning voor de GWW sector etc. etc. onverminderd voorzetten.


Ook voor onze
 welbekende mobiele service met onze zeer ruim uitgeruste servicewagens kunt u nog steeds bij ons terecht.


30 november 2015 – OVERSTAP NAAR OUDEWATER
Eén van onze monteurs, Hernis ten Bosch, zal de overstap maken van onze vestiging in Den Haag naar Oudewater, waardoor we vanaf 1 december 2015 onze werkplaats dagelijks bemand hebben. Hierdoor zijn we in staat om ons service niveau naar een nog hoger plan te brengen. Hernis werkt al ruim 18 jaar bij onze vestiging in Den Haag, waardoor hij een schat aan ervaring mee brengt naar Oudewater, zodat per direct alle voorkomende werkzaamheden en reparaties zeer vakkundig uitgevoerd kunnen worden.


27 november 2015 – NIEUWE WEBSITE
Vanaf begin december a.s. zal onze geheel vernieuwde website in de lucht zijn; hiermee verwachten we ons nog efficiënter aan u te kunnen presenteren, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.


15 november 2015 – REORGANISATIE
Per 1 december 2015 zal ACC Industrie haar bestaande activiteiten gaan uitbreiden. Door verhuizing vanuit de vestigingen Den Haag en Utrecht, die per zelfde datum zullen sluiten, wordt de levering, montage, onderhoud en reparatie van transportkoeling in de bestelwagens en kleine vrachtwagens in Oudewater ondergebracht. Ook het leveren, reviseren en repareren van radiateuren, oliekoelers, turbokoelers en condensors gaat in Oudewater plaats vinden.